KONSULTOINTI JA SUOMEN PARHAAT SUSHIRESEPTIT

Sonflyn vuosia kehittämä reseptiikka on noussut kulttimaineeseen. Japanilaisesta ja lontoolaisesta sushikeittiöstä keittiöstä vaikutteita saanut reseptiikka on tarjolla asiakkaille sopimuksen mukaan, tai Sonfly voi suunnitella asiakkaan konseptiin sopivan uuden tuotekokonaisuuden. Pelkästään sushiriisin valmistus on monimutkainen prosessi. Oikeat määrät raaka-aineita ja tarkoin ajastettu valmistusprosessi takaavat, että sushi erottuu joukosta edukseen makunsa ja ulkoasunsa puolesta.

Menestyvän ravintola- tai markettikonseptin rakentaminen on myös tarkkaa käytännön prosessien hallintaa. Lainsäädäntö ja ruokaturvallisuus vaativat, että elintarvikkeiden valmistamiseen on käytössä siihen soveltuvat tilat ja välineet. Sonflyn avulla raaka-aineiden hankinta ja käsittely muodostuvat rutiiniksi. Sonflyn koulutus antaa myös henkilökunnalle eväät hygieenisen sushikeittiön ylläpitoon.

Sonfly avustaa tarvittavien välineiden hankinnassa ja perehdyttää henkilöstön niiden käyttöön. Esimerkiksi sushipisteen tuotantoprosessin hallinta vaatii henkilökunnalta erityisten maki- ja nigirirobottien hallintaa. Veitset, matot ja erityisvälineet on hyvä käydä läpi tarkoin prosessin parissa työskentelevien kanssa. Tarkat valmistusajat ja asiakasvirtojen hallinta ovat tärkeässä roolissa, kun konseptille halutaan taloudellista menestystä.