SAUNADUDE’SIN TYNNYRISAUNAMä oon saunas, missä sä oot?

Saunadude’s on liikuteltava saunatila, joka soveltuu isommankin porukan tarpeisiin esimerkiksi juhlareissujen, festareiden, karavaani- tai polttarireissujen yhteyteen. Mikäs sen mukavampaa, kuin korkata kylmä juoma frendien kanssa auringon laskiessa saunan lauteilla? Eipä juuri mikään, ainakaan meidän mielestä.

Meille kaikista tärkeintä on asiakkaiden viihtyvyys. Haluamme luoda ikimuistoisen kokemuksen, jonka muisteleminen tuo hymyn huulille pitkään. Meille on tärkeää, että juuri sinä keskityt rentoutumiseen, etkä stressaa turhasta. Toimitamme saunan käyttövalmiina sovitulle paikalle, laitamme sen puolestasi tulille ja avaamme vaikka ensimmäisen huurteisen jos niin toivot.

Saunadude’sin Sauna on tehty suomalaisena käsityönä kevythirrestä. Ulkopuoli on tervattu ja sisällä on klassisen tyylikäs musta saunasuoja. Lauteet, pukuhuoneen penkit ja ovet on käsitelty hampunvärisellä saunavahalla. Sisäkahvat on itse haettu metsästä ja työstetty käsin. Pukuhuoneessa on koristeena Lapista tuodut aidot poronsarvet. Löylyhuoneessa on myös avattava ikkuna. Saunaan mahtuu kerralla 6-8 henkilöä ja se sisältää erillisen pukuhuoneen. Sauna lämpiää yhdellä pesällä.

Vitsi, kun pääsis saunaan!

Peruspakettiin sisältyy polttopuut ja saunan toimitus. Puhtaat ja raikkaat Hamam-pyyhkeet sekä luontoystävälliset saippuat kahdeksalle henkilölle.

Mutta entä jos ei jaksa vetää tikkua ristiin onnistuneen illan eteen? Ei hätää, se on joskus sellaista. Onneksi meillä on Maija:
Maija’s Catering toimittaa teille haluamanne tarjoilut luovutuksen yhteyteen. Tarjolla myös räätälöityjä erikoispaketteja, kuten Bilepaketti, Äijäviikonloppu, Muijaviikonloppu, Hemmottelusauna ja Polttarisauna. Kysy lisää: maija@maijascatering.fi / 044 558 8999

Tarina Saunan takana

Saunadude’sin Saunalla on vaiherikas historia. Uskoisitko, että se on aiemmin ollut liikuteltava sushikeittiö, joka on kiertänyt läpi koko Suomen monta kertaa? Keittiön jäädessä eläkkeelle, kaksi saunaa rakastavaa kaverusta mietti, että mitäpä sille seuraavaksi. Kehittyi idea mobiilista saunasta! Kaverukset ryhtyivät tuumasta toimeen ja pitkän rakennusurakan seurauksena syntyi Saunadude’s Sauna.

Ilmeni, että keittiö itsessään ei enään ole saunakelpoinen. Joten pojat lähtivät metsästämään kokonaan uutta saunarakennusta. Sauna löytyi lopulta Vaasasta. Se tuotiin paikalle keskellä talvea ja koottiin vanhan sushimobiilin alustan päälle.

Saunadude’sin projekti siirtyi verstaalle Kirkkonummelle keväällä 2020. Siellä siihen asennettiin Harvian M1-kiuas, joka tuottaa tasaisen ja tehokkaan lämmön, joka takaa eeppiset löylyt. Seinille annettiin tervalla pintakäsittely.

Vuoden rakennusprojektin jälkeen Saunadude’sin Saunassa heitettiin ensilöylyt kesällä 2020.

Hinnasto alkaen:
Ma-To 350 € / vrk
Pe-Su 390 / vrk
tai
490 € koko viikonloppu
Hinnat koskevat toimituksia pääkaupunkiseudulle.

Kysy tarjous!

Sauna on myös mahdollista toimittaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, mutta siitä on neuvoteltava erikseen.

Tarkista varaustilanne Jari Flytströmiltä
jari@sonfly.fi
045 1705 833

Mihin tuodaan?”

Asiakkaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä, siksi Saunassa on jauhesammutin ja ensiapupakkaus hätätilanteiden varalle.Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
captcha