MAIJA’S MEALS & CATERING

Tämän päivän asiakkaat ovat erityisen kiinnostuneita ruoan alkuperästä, raaka-aineiden puhtaudesta, laadusta, ekologisuudesta sekä tarinasta lautasen takana.
Maija’s Meals & Catering tuo ravintolatasoiset annokset helposti suoraan delitiskiinne, ja Catering-palvelut helposti kauppanne valikoimaan. Maijan mutkaton, lämmin olemus yhdistettynä aitoon rakkauteen ruoanvalmistusta kohtaan näkyy kaikessa tekemisessä. Neljän lapsen äiti loihtii pöytään arki- juhla- ja illanistujaistarjoilut 100% tyytyväisyystakuulla, vuosien kokemuksella.

Maija’s Catering on avoinna kaikille kuluttajille, ja toteuttaa juhlat kuin juhlat budjetista ja teemasta riippumatta. Tilaisuustaikuriksi nimetty Maija on omiaan tunnelmanluojana, ja on toteuttanut useita tilaisuuksia suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen. Tarjoilujen lisäksi juhlatilojen etsiminen, esiintyjät, kukat ja somistukset hoituvat vahvalla ammattitaidolla. Kysy myös winetastingeista!

Maija Flytström on pitkän linjan myynnin- markkinoinnin- ja keittiöammattilainen. Jos kaipaat uutta reseptiikkaa, ilmeen uudistusta tai vinkkejä myynnin edistämiseen, ota yhteys Maijaan. Pienet yksityiskohdat johtavat suureen onnistumiseen!